BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Mühendislik Fakültesi

 

Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları-2019

İlham Veren İsimler, Marka Fikirler, Ankara'da Dördüncü Kez Buluştu. Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen, Uluslararası Marka Buluşmaları Congresium’da yapıldı. Açılışta, Türkiye'yi dünya tıbbında zirveye taşıyan Prof. Dr. Mehmet Haberal'a ödül takdim edildi. Başkent Üniversitesi ve bağlı kuruluşlara ait stantlara da ilgi büyüktü.

Başkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Berna Dengiz, Makine Mühendisliği Dr.Ogr.Uyesi Andac Tore Samiloglu, Dr. Ögr. Üyesi Ahmet Pakfiliz, Model Uydu topluluğu kaptanı Araş. Görv. Kemal Güven, öğrencilerimiz Berk Ertan, Hikmet Uç, Emre Ataseven, Uzmanımız Ali Can Ato Congresium da Uluslararasi Marka Buluşmaların da ürettikleri ürünleri; su altı arama, insansız hava cihazları, Elektrikli Araç, Roket gibi bir çok prototip ürünleri sergileyerek katılımcıları bilgilendirdiler.

Trabzon milletvekili Sn. Haluk Pekşen standımızı ziyaret ederek insansiz hava araclarimiz hakkinda bilgi aldi.

KOSGEB Sincan Müdürü Ahmet Koç standımızı ziyaret etti. Başkent Üniversitesi-Kosgeb TEKMER ortamında büyüyen start Up firmalarımızın ve öğrenci topluluklarının geliştirdiği ürünleri inceledi.