Mühendislik Fakültesi 2020-2021 Güz Yarıyılı Uygulama Esasları

Sevgili Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim-öğretim dönemi  5 Ekim 2020  tarihinde başlıyor. Pandeminin ülkemizde ve özellikle Ankara ‘da çok artmış olması nedeniyle 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı için Üniversitemizin aldığı karar (Üniversite web sitesinden görebilirsiniz) uyarınca öğretim 5 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında uzaktan yapılacaktır. Kasım sonu genel durum değerlendirmesine  göre hibrit  (karma) öğretime yani teorik derslerin uzaktan uygulama ve laboratuvar derslerinin yüz yüze yapılacağı bir modele dönebilir veya öğretime tümüyle uzaktan devam edilebilir.

Eğitim-Öğretim yuvamıza hoş geldiniz der bu yılın başarılı geçmesini dilerim.

Prof. Dr. Berna Dengiz